Start fikk med seg et heldig poeng fra Trondheim

Det ble tungt for Start-laget i solsteiken på EXTRA Arena, men laget fikk med seg et heldig 1-1-resultat etter at Eman Markovic utlignet på straffespark.

Start var heldige som fikk 1 poeng med seg fra Ranheim. Og kan takke Jonas Deumeland for at han holdt laget inne i kampen.

Fin åpning med flere forsøk på Start-sjanser, men så tok et velorganisert Ranheim over. 0-0 til pause var litt flatterende

Andre omgang fortsatte som første. Ranheim satte inn et spillemål og. Emar Markovic  utlignet med at utagbart inn et straffe etter en litt aktiv keeperutrusing.

Sebastian Buch fikk debutere  fra 45'. men fikk vanskelig arbeidsforhold...

Eman setter inn straffen. Skjermdump discovery+

Slik så vi kampen:

10 min: Veldig sjansefattig i starten av kampen. Adeleke går ned for telling, men han kommer seg fort på beina igjen.

15 min: Vi tar med et frispark fra Eman Markovic som går himmelhøyt over.

17 min: Et innkast går helt inn i feltet, men Ranheim får klarert. Adeleke får headet returen, men ballen går utenfor mål.

18 min: Sivert Solli får to kjempesjanser foran Deumeland, men vår tyske målvakt er på plass.

19 min: Kanskje dagens største sjanse for Start. Markovic legger inn og Adeleke er bare cm unna å få beinet på ballen i 16-meteren etter et godt innlegg fra Markovic.

21 min: Mads Reginiussen får en stor sjanse, men skuddet går utenfor mål fra like utenfor 16-meteren.

24 min: Kvande med langskudd, men det går langt over.

32 min: Ranheim roper på straffe, men dommer vinker spillet videre.

35 min: Stor sjanse til Ranheim når Alte får skutt fra innenfor 16. Deumeland er med på notene.

39 min: Ny sjanse til Ranheim fra høyrekanten. Vi er heldige som ikke har fått en imot nå.

44 min: Ugland får avsluttet etter et frispark, men skuddet går godt utenfor mål.

Kampen står 0-0 til pause.

Sebastian Buch Jensen kommer inn til sin debut i andreomgang – Mikael Ugland går ut.

47 min: Gult kort til Starts Martin Ramsland

52 min: Vi får hjørnespark, men det ender opp i at vi spiller ballen utover sidelinjen.

53 min: Ranheim tar ledelsen 1-0 ved Sivert Solli.

55 min: Tønnessen fyrer av fra distanse, men det ble ingen reprise fra Aalesund-kampen.

63 min: Ramsland får nesten ballen på blank kasse.

64 min: Straffespark til Start. Nicklas Frendrup og Eirik Schulze kolliderer i 16-meteren.

65 min: Nicklas Frendrup får gult kort.

66 min: Start utligner til 1-1 på straffespark. Eman setter ballen HELT oppe i krysset.

69 min: Gult kort til Sebastian Buch

70 min: Ranheim skyter i stanga.

73 min: Ranheim med to nye sjanser.

74 min: Bytte Ranheim. Solli ut, Elias Melkersen inn.

77 min: Start gjør et bytte. Sander Sjøkvist kommer inn, mens Adeleke går ut.

81 min: Reinhardsen sitter nede med en skade.

82 min: Raufoss gjør to bytter. Marklund ut og Warren Kamanzi inn, Mehnert ut og Michael Karlsen inn.

84 min: Et langt Start-innkast blir klarert til hjørnespark, men det blir ingen farligheter av det.

89 min: Bytte på Start. Jørgensen ut, Altin Ujkani inn.

92 min: Tromsdal ut, Adria Lopez inn for Ranheim.

93 min: Kjempesjanse til Ranheim etter hjørnespark. Skuddet blir blokkert til et nytt hjørnespark.

Kampen ender 1-1 etter Ranheim presset på store deler av kampen.