DSC_0017-Enhanced-NR

Sjansesløseri og poengdeling mot Ranheim

Det ble en målløs kamp mot Ranheim på Sparebanken Sør Arena, lørdag ettermiddag.

Lørdag ettermiddag tok vi imot Ranheim på Sparebanken Sør Arena i OBOS-ligaens runde #6.

Tidlig i omgangen presset vi Ranheim og fikk flere sjanser til å score. Etter ni minutter la Sander Sjøkvist inn et bra innlegg som Alagie Sanyang ikke fikk presset på mål, men ballen havnet hos Fabian Ness som prøvde skuddfoten fra langt hold. Dessverre gikk skuddet utenfor mål. Etter 26 minutter så fikk Tom Strannegård tak i ballen på midtbanen og fikk spilt gjennom Mathias Grundetjern på venstre kant. Mathias fikk slått inn et godt innlegg til Alagie, som nesten fikk satt den i mål.

Alagie Sanyang var nære flere scoringer mot Ranheim.

Like etter kombinerer Tom og Alagie lekkert. Tom fikk avfyrt et skudd, men ballen gikk like utenfor høyre stople. Kun minutter etterpå måtte den unge svensken ut med en skade i armen etter en tøff duell. Inn kom Marijan Cosic.

Like før pause fikk Ranheim en kjempemulighet til å gå opp i 1-0, men forsvarspiller Sivert Sira Hansen reddet ballen på strek og lagene gikk til pause med 0-0.

Tidlig i andre omgang fikk Marijan med seg ballen på venstre kant og fikk lagt ballen pent inn til Alagie, men spissen skøyt ballen over mål. I det 66. spilleminutt var det ekstremt nærme at Mathias fikk scoret kampens første mål. Mats Viken slo en god ball til spissen, som fikk sendt ballen til Fabian som fyrte av. Skuddet ble reddet av keeper, men returen havnet hos Mathias, som dessverre akkurat ikke fikk satt ballen i mål.

Alagie fikk en ny mulighet etter at Ranheim-forvaret rotet i forsvaret, men skuddet gikk igjen like over mål. Vi fortsatte med flere gode kombinasjoner, men målet uteble. Kampen endte 0-0 på Sparebanken Sør Arena.

Neste hjemmekamp er 16.mai mot Egersund på Sparebanken Sør Arena.

Utilgjengelige spillere:

Jasper Silva Torkildsen, Altin Ujkani, Adrian Nilsen.

Slik så vi kampen:

1’ Vi er i gang i fineværet på Sparebanken Sør Arena. Heia Start!!

5’ Der kommer kampens første sjanse! Mathias Grundetjern prøver seg med venstrefoten. Ender i hjørnespark.

7’ Mathias Grundetjern med en vakker "trivela-pasning" inn i feltet til Alagie Sanyang. Alagie litt uheldig med første touchet og ballen ender hos Ranheims keeper.

27’ Tom Strannegård kriger til seg ball på midtbanen og får spilt Mathias Grundetjern fri på kant. Mathias serverer et godt legg til Alagie Sanyang. Skuddet til Alagie blokkeres og ender i hjørnespark.

29’ Tom Strannegård er frempå igjen og kombinerer fint med Algaie Sanyang. Tom forsøker seg fra like utenfor 16-meteren men ballen sniker seg utenfor Ranheims mål.

35’ Tom Strannegård må forlate banen etter han landet på armen etter en takling. Inn kommer Marijan Cosic.

40’ Mats Viken og Sivert Sira Hansen med hver sin god redning!

45’ Sivert Sira Hansen redder på streken igjen!

46’ Vi går til pause på stillingen 0-0 på Sparebanken Sør Arena. Ut å krige i 2. omgang nå gutter

46’ Vi er i gang igjen.

52’ Alagie Sanyang med en stor mulighet! Får ballen i feltet til Ranheim men skyter over.

67’ Ekstremt nærme for Mathias Grundetjern! Fabian Ness fyrer av et skudd som Ranheims keeper redder. Returen kommer brått på Mathias som setter ballen utenfor.

71’ Nesten igjen! Alagie Sanyang får avsluttet i felt men skuddet blokkeres ut til hjørnespark.

72’ Deni Dashaev og Kaya Makosso kommer inn for Fabian Ness og Jesper Gregersen.

76’ Alagie Sanyang vinner ball etter et dårlig utspark av Ranheims keeper. Alagie forsøker å lobbe keeper men ballen ender utenfor mål.

90’ Kristoffer Hoven kommer inn for Fredrik Mani Pålerud

90’ Det ender med 0-0 og poengdeling på Sparebanken Sør Arena.