NTB_6gnirKlEDv0

Tap i seriens første hjemmekamp

Kristoffer Hoven scoret i Start-debuten, men det var ikke nok til seier mot Aalesund. (Foto: Tor Erik Schrøder / NTB)

Lørdag ettermiddag tok vi imot Aalesund på Sparebanken Sør Arena i OBOS-ligaens runde #2.

De første ti minuttene var det muligheter for begge lag, men det var gjestene som tok mest grep om kampen. I det 17 spilleminutt fikk Eirik Schulze en god mulighet til å åpne målkontoen, men kapteinen vår skjøt like utenfor høyre stolpe på en halvvolley. Etter 26 minutter spilt, fikk Aalesund ballen inn i boksen vår og etter mye klabb og babb i feltet, fikk bortelaget satt ballen i mål og 0-1 til Aalesund.

Like etterpå satt de sitt andre mål for dagen. Jasper Silva Torkildsen reddet et godt skudd fra gjestene, men returen falt ned på foten til Claudio Braga som satt den i mål. Aalesund gikk av banen til pause som det beste laget.

I begynnelsen av andre omgang fikk Tom Strannegård en kjempesjanse foran mål etter godt forarbeid av Alagie Sanyang, men svensken satt skuddet like utenfor venstre stolperot. Like etter slo Sander Sjøkvist et godt innlegg inn i Aalesunds boks, som Alagie fikk headet mot mål. Men igjen, så snek ballen seg like utenfor gjestenes nett. I det 60 spilleminutt satt gjestene sitt tredje mål for dagen.

Reduseringen kunne kommet etter 71 minutter, når Kaya Makosso fikk satt ballen i mål, men Mathias Grundetjern ble dømt offside av dommerteamet og målet ble annullert. Ti minutter senere fikk Eirik Schulze headet ballen på mål, men en feberredning av Aalesund-keeper Sten Grytebust, holdt oss fortsatt målløse. I det 85 spilleminutt fikk vi endelig betalt og Kristoffer Hoven scoret i sin Start-debut etter en bra pasning av Sander Sjøkvist.

Kristoffer Hoven scoret i sin debut og vårt mål i kampen .Foto: Tor Erik Schrøder / NTB

Vi presset på videre for flere mål, men det endte 1-3 på Sparebanken Sør Arena. Neste kamp spilles på onsdag mot Mandalskameratene klokken 18:00 i Mandal.

Slik så vi kampen:

1’ Vi er i gang med seriens første hjemmekamp på Sparebanken Sør Arena. Ut å krige nå gutter!

8’ Salim Nkubiri blir først holdt før han blir hardt taklet av en Aalesund-spiller. Frispark Aalesund.

18’ Dobbeltsjanse for Eirik Schulze! Vår kaptein får ballen i boksen og fyrer av. Skuddet blir blokkert og Eirik prøver seg på halvvolley som blir blokkert til hjørnespark.

27’ Gjestene tar ledelsen 0-1.

31’ Aalesund øker ledelsen til 0-2.

46’ Pause på Sparebanken Sør Arena.

46’ Vi gjør et bytte til 2. omgang. Jesper Gregersen kommer inn for Marijan Cosic.

46’ Vi er i gang igjen på Sparebanken Sør Arena.

50’ Der skal reduseringen sitte! Alagie Sanyang kommer seg fint forbi Aalesund forsvaret på venstre flanke og finner Tom Strannegård i boks. Tom setter ballen like utenfor fra 7 meter.

55’ Veldig nærme igjen! Sander Sjøkvist finner Alagie Sanyang i boks med et godt innlegg. Alagie er sterk i duellen med Aalesund forsvaret og får til en god avslutning på hodet. Ballen går marginalt utenfor mål.

60’ 0-3...

61’ Mathias Grundetjern, Kristoffer Hoven og Deni Dashaev kommer inn for Fabian Ness, Tom Strannegård og Salim Nkubiri.

72’ Scoring annullert for offside.

84’ Marius Nordal kommer inn for Eirik Schulze.

86’ Der kommer reduseringen 1-3. Kristoffer Hoven scorer i sin debut da han blir spilt alene med keeper av Sander Sjøkvist.

90’ Kaya Makosso fyrer av fra distanse og tvinger Grytebust ut i full strekk. Ender i hjørnespark.

90’ Det ender 1-3 på Sparebanken Sør Arena. Vi takker for oppmøtet.